Nieuw

Als je niet kunt wachten tot het restaurant open is of zit je liever nog niet in binnen in het restaurant, geen probleem.

Met ingang van donderdag 21 mei Hemelvaartsdag gaan we ook afhaal doen. We beginnen met enkele gerechten en deze zullen regelmatig vernieuwd worden.

Je kunt je bestelling liefst een dag vooraf en tot 16:00 uur op de dag dat je komt afhalen aan ons doorgeven. Wij hebben de voorkeur dat je dit via de mail doet, hiermee voorkomen we vergissingen en ben je verzekerd van een heerlijk diner.

Hoe werkt het?

Alles wordt dagvers bereid, we koelen het terug en we vacuümmeren  de gerechten in aparte zakjes. Hiermee wordt de kwaliteit gewaarborgd en kun je het zelfs nog enkele dagen in de koeling bewaren.

Je kunt je eigen menu samenstellen helemaal naar je eigen smaak. De bestelde producten staan hier vanaf 16:00 uur klaar en bij je bestelling kun je doorgeven hoe laat je de bestelling komt ophalen.

Thuis zorg je voor een ruime pan met heet water, plaats de zakjes hierin en na enkele minuten kun je je bordje gaan opmaken en genieten van een heerlijk diner.

Je kunt voor komend weekend je bestelling samenstellen uit de volgende gerechten; Porties zijn p.p..

Voorgerechten met brood en boter
Tomatensoep vega € 4,00
Tomatensoep met balletjes € 4,00
Romige Aspergesoep met ham en bieslook € 4,75
Rijk gevulde vissoep € 6,00
Runder carpaccio met rucola, parmezaanse kaas & truffelmayonaise € 9,75
Hoofdgerechten
Asperges 4 stuks AA € 4,50
Mix van voorjaarsgroenten € 2,00
Krieltjes met roomboter & peterselie € 1,25
Tagliatelle & een saus beurre blanc € 1,75
Risotto van bulgur met champignons & truffel € 1,75
Op Marokkaanse wijze gestoofd konijnenboutje € 12,50
Parelhoenfilet, courgette gelakt met soja, knoflook & honing € 12,50
Zeebaarsfilet, 2 stuks, € 14,50
garnituur van mossel, scampi, jacobsmossel & saus beurre blanc

Bestellijst ToGo

Eet smakelijk!

 


 

Voor nu een fijne dag en graag tot ziens.

Warme groet Jos en Rita Vogels, Landgoed d’n Heikant