Drone vliegen (nieuw in 2023)

Drone Vliegen                                                                                           Prijs op aanvraag.

Drone vliegen is op het moment heel populair en wordt voor diverse doeleinden ingezet. Tijdens de workshop drone vliegen leer je de basis van het vliegen met een drone. Naast theoretische kennis ga je uiteraard oefenen. Dit doen we met 2 verschillende drones, namelijk de DJI Mavic Mini & DJI Mavic Pro.

Eénmaal in de lucht zal je ervaren hoe leuk het is om een drone te besturen en raak je al snel verslaafd aan de prachtige beelden die je kan maken van je omgeving. Het gezelschap wordt opgedeeld in een aantal kleine groepjes om vervolgens aan de slag te gaan met de drones. Tijdens de workshop is er voldoende vliegtijd voor alle deelnemers en we sluiten af met een groepsfoto vanuit de lucht.

Deze activiteit is weersafhankelijk. Bij extreme kou, harde wind of regen kan de workshop drone vliegen niet doorgaan. Als het mogelijk is kunnen we naar binnen uitwijken, anders bieden we een alternatief programma aan.

Deze activiteit is te boeken tm 10 personen