Heikant To Go

Nieuw

Als je niet kunt wachten tot het restaurant open is of zit je liever nog niet in binnen in het restaurant, geen probleem.

Met ingang van donderdag 21 mei Hemelvaartsdag gaan we ook afhaal doen. We beginnen met enkele gerechten en deze zullen regelmatig vernieuwd worden.

Je kunt je bestelling liefst een dag vooraf en tot 16:00 uur op de dag dat je komt afhalen aan ons doorgeven. Wij hebben de voorkeur dat je dit via de mail doet, hiermee voorkomen we vergissingen en ben je verzekerd van een heerlijk diner. info@landgoeddenheikant.nl of bel 0492 550871

Hoe werkt het?

Alles wordt dagvers bereid!

Je kunt er voor kiezen om je gerechten warm of koud mee te nemen.

Als je het koud meeneemt, koelen we het na bereiding eerst terug en dan vacumeren we de gerechten in aparte zakjes. Hiermee wordt de kwaliteit gewaarborgd en kun je het zelfs nog enkele dagen in de koeling bewaren.

Je kunt je eigen menu samenstellen helemaal naar je eigen smaak. De bestelde producten staan hier volgens afspraak voor je.

Je krijgt de beschrijving hoe je de koude gerechten thuis warm kunt maken en hierna kun je je bordje gaan opmaken en genieten van een heerlijk diner.

Je kunt je bestelling samenstellen uit de volgende gerechten; Porties zijn p.p..

Heikant ToGo bestellijst 28 mei

 

Eet smakelijk!

 

Voor nu een fijne dag en graag tot ziens.

Warme groet Jos en Rita Vogels, Landgoed d’n Heikant

 

 

Voor nu een fijne dag en graag tot ziens.

Warme groet Jos en Rita Vogels, Landgoed d’n Heikant