Nieuwe Chef-kok

 


Gasterij d’n Heikant heeft een nieuwe Chef-kok!                                                          

 

Onze nieuwe Chef, Martien Verbakel,  is een zeer ervaren kok die heel veel ervaring heeft opgedaan in zijn lange carrière bij diverse restaurants in de regio. De fijne kneepjes van het vak leerde hij bij de “Karpendonkse Hoeve”.

Wij zijn dan ook heel erg blij dat hij de keuze heeft gemaakt om samen met ons de positieve ontwikkeling die ons restaurant  “Gasterij d’n Heikant” het afgelopen jaar heeft doorgemaakt verder door te zetten.

Martiens passie is de gasten aan tafel bourgondisch te laten genieten. Hij kookt dan ook met veel liefde voor het vak met eerlijke, verse producten en is altijd bezig met vernieuwing van gerechten.                                                       .

Binnenkort starten wij samen met Martien en zijn zoon Martijn met zijn alom bekende Culinaire thema avonden. Deze avonden waren in het verleden een begrip in Aarle Rixtel, deze bijzondere avonden waren niet voor niets altijd volgeboekt!

 

Dus beste mensen, houd de website of Face book pagina in de gaten of geef u op voor de nieuwsbrief, dan blijft u op de hoogt van al onze nieuwtjes.