Over ons

Ons bijzondere restaurant in de regio Helmond

In Zuidoost-Brabant vindt u ons bijzondere restaurant, in de landelijke omgeving van Helmond. Uw gastheer en gastvrouw zijn Jos en Rita Vogels. In de zomer van 2005 organiseerden zij een middagje boerengolf met een BBQ en borrel voor zo’n 50 personen op het terras achter hun paardenstallen. De dag was zo’n succes dat de stap gewaagd werd. Landgoed d’n Heikant was een feit.

Gasterij d’n Heikant

In 2017, namen zij opnieuw een grote stap. Het bestaande restaurant, waar golfende gasten, wandelaars en fietsers al jaren de weg naar de Stamtafel of open haard vonden, werd verbouwd tot een volwaardig à la carte restaurant genaamd Gasterij d’n Heikant in de regio Helmond. Een plek waar u goed kunt eten gezellig met vrienden of familie en waar u voor een zakelijke lunch of diner terecht kunt.

Omdat Jos en Rita het belangrijk vinden dat de beste streekproducten gebruikt worden, serveren we enkel eerlijk, heerlijk eten. Op onze Bourgondische kaart vindt u bijvoorbeeld een carpaccio, versbereide soepen, voorgerechten, salades,  maar ook bijvoorbeeld spareribs, malse biefstuk, huisgerookte zalm en heerlijke dessert voor een mooie afsluiting van uw diner. Goed eten voor een goede prijs. Buitengewoon genieten dus! Onze koks staan garant voor een heerlijk avondje uit!

Landgoed d’n Heikant

Gasterij d’n Heikant is onderdeel van Landgoed d’n Heikant, waar verschillende activiteiten voor bijvoorbeeld een familiedag, vriendendag of personeelsdag georganiseerd worden en waar u ook een professionele Par 3 golfbaan met 9 holes vindt. De golfbaan heeft een eigen golfclub waar u lid van kunt worden.

U leest het, bij ons restaurant in Aarle Rixtel nabij Helmond en Beek en Donk kunt u terecht voor een uitstekend diner, goed feest of voor een compleet uitje met allerlei leuke activiteiten. Geef uw wensen aan ons door, dan helpen we u graag een perfecte dag of avond te organiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!