Pasen

16 en 17 april

Met Pasen is het fijn om samen te zijn met de mensen die u dierbaar zijn en ondertussen te genieten van de lekkerste gerechtjes. Natuurlijk kunt u zelf een paasbrunch verzorgen, maar soms is het ook gewoon heerlijk om aan tafel te schuiven en compleet verwend te worden.

Bij Gasterij d’n Heikant kunt u reserveren voor een paasbrunch in de landelijke omgeving van Aarle-Rixtel. In een ontspannen omgeving, waar u misschien nog wel echte konijnen of (paas)hazen rond ziet rennen, geniet u aan een volledig gedekte tafel. We serveren een gevarieerd aanbod gerechten. Warme broodjes en croissantjes, versgeperste jus en een gekookt eitje mogen natuurlijk niet ontbreken, maar we pakken graag nog wat extra voor u uit. Ons team in de keuken zorgt er met hun jarenlange ervaring voor dat het u aan niets ontbreekt.Gezellig aan tafel met Pasen

We vinden het fijn vooraf te weten met hoeveel gasten we rekening moeten houden. Om teleurstellingen te voorkomen, vragen we u vooraf te reserveren. De openingstijden voor de paasbrunch in ons restaurant te Aarle-Rixtel zijn:

Paasbrunch 1e Paasdag van 11:30 tot 13:30 uur
Paasbrunch 2e Paasdag van 11:30 tot 14:30 uur

Kijk hier voor 

Paasbrunch 2017

Asperge menu

Diner  1e Paasdag vanaf 19:00 uur                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Diner  2e Paasdag vanaf 17:00 uur

 

U kunt telefonisch een reservering bij ons plaatsen. Let op: vol = vol!

Vele mogelijkheden

Paasbrunch Aarle-Rixtel
Is de paasbrunch in Aarle-Rixtel u zo goed bevallen dat u nog wel vaker zou willen komen? We verwelkomen u graag het hele jaar door in onze gasterij. Van een (zakelijke) lunch tot een diner en van een vergadering tot een familie- of vriendendag of zelfs een personeelsfeest, iedereen is welkom om bij ons buitengewoon te genieten. Bekijk alle mogelijkheden op onze website. Ook een BBQ, buffet of compleet arrangement verzorgen we graag. Geef uw wensen aan ons door, dan gaan we graag aan de slag met een programma op maat. Graag tot ziens op onze mooie locatie in Zuidoost-Brabant!