Lieve gasten,

Lieve gasten,

Wat zijn wij blij om jullie weer te mogen ontvangen.

Ons terras en restaurant zijn dagelijks geopend 

Gelukkig hebben wij heel veel ruimte en de mogelijkheid om 2 terrassen te maken, ook binnen is er meer dan voldoende ruimte om iedereen op een prettige manier te kunnen ontvangen.

Wij hebben in ons restaurant een luchtfiltersysteem geplaatst dan 4 per uur de lucht volledig zuivert. Virussen en fijnstof krijgen weinig of geen kans!

Iedereen die gezond is kan ons terras op een veilige manier bezoeken. Wel is het verplicht om eerst een gezondheidscheck te doen. Dat kan gemakkelijk met je telefoon QR code scanner, of een van onze collega’s geeft een je formuliertje voor de verplichte gezondsheidscheck.

Het restaurant en de serre zijn vanaf zaterdag 5 juni open tot 22:00 uur

QR code menukaarten terras

RESERVEREN

Reserveer vooraf, als je zeker wilt zijn van een plekje op ons terras of restaurant. Dat kan door ons te mailen naar info@landgoeddenheikant.nl of bel tussen 10:00 en 20:00 uur naar 0492 550871.

Gelukkig hebben wij heel veel ruimte en de mogelijkheid om 2 terrassen te maken. Iedereen die gezond is kan ons terras op een veilige manier bezoeken. Wel is het verplicht om eerst een gezondheidscheck te doen. Dat kan met een telefoon met je  QR code scanner of een van onze collega’s geeft een formuliertje voor de verplichte gezondsheidscheck. Regels voor het terras bezoek.
Was de handen bij de entree van ons terras en neem plaats aan de toegewezen tafel.

 

 

Heel graag tot ziens op onze mooie locatie.

 

Met gastvrije groet,
Jos en Rita Vogels