Terras

 

Het terras van ons restaurant in de Peel

Het grote, zonnige terras van Gasterij d’n Heikant ligt heerlijk rustig in de landelijke omgeving van Aarle-Rixtel, in Zuidoost-Brabant. Na een flinke wandeling of fietstocht bent u hier welkom voor bijvoorbeeld koffie en appeltaart, thee uit onze eigen kruidentuin met verse munt of andere kruiden of een glas versgeperste jus. En wat denkt u van buitengewoon genieten met een koud glas bier, een heerlijk glas wijn met een bittergarnituur of een relaxte lunch of diner in ons restaurant in de Peel?

Zonnig, deels overdekt terras met 150 zitplaatsen

Het is aangenaam vertoeven op ons terras dat ruim 150 zitplaatsen biedt. Zowel golfende gasten als wandelaars en fietsers strijken graag even neer op ons terras. Laat u niet weerhouden als u ziet dat bijvoorbeeld in het weekend het parkeerterrein vol auto’s staat. De golfers zijn vaak op de baan en grote groepen gasten hebben plezier met activiteiten in de omgeving, dan is er toch nog volop plaats op het terras.

Heerlijk buiten dineren op ons fijne terras, reserveer vooral in het weekend op tijd uw tafel om teleurstelling te voorkomen.

Een gedeelte van het terras is overdekt.  In het voorjaar en najaar zit u dan ook heerlijk beschut uit de wind en op warme dagen biedt het terras een verkoelende schaduw. Wandelaars met honden zijn ook welkom en voor kinderen is er een speelweide met trampoline een glijbaantje, schommel en klimrekje. En Lou Lou, ons varken, begroet ze graag op haar eigen, knorrende manier.

Van terras naar terras in Laarbeek

Een populaire activiteit in Laarbeek, wanneer u de Laarbeeks fietsroute volgt, is ‘terras naar terras.”………….

Zo doet u weer volop energie op om naar het volgende terras te wandelen of fietsen!

Reserveren?

Voor ons terras hoeft u normaal niet te reserveren. Wilt u graag zeker weten dat u met een grote groep mensen terecht kunt? Of wilt u graag aansluitend iets eten? Neem dan even contact met ons op dan reserveren wij uw tafel in ons bijzondere restaurant in de Peel.