Golfclinics

Een golfclinic op d’n Heikant

Een  Golfclinic is de manier om op een aangename en leerzame wijze, kennis te maken met de Golfsport, gezellig samen met vrienden – familie – collega’s of uw zakenrelaties.

Wij onderscheiden ons hierin van andere banen, u mag als afsluiting ook met een Golfclinic van  2 uur,  nog 2 holes op de golfbaan lopen onder begeleiding van de golfprofessional.

Golfclinic 2 of 4 uur

Tijdens deze clinic leert u de beginselen van het golfen, op de Driving range wordt de swing aangeleerd en op de oefenarea gaat u leren chippen en putten. U loopt als afsluiting nog 2 holes op onze golfbaan en daar hoort uiteraard uitleg over de regels bij.

Kijk hier voor de Golfclinics

Arrangementen

Golfclinic en Grilschotel en drankjes All-in

Wij ontvangen u met een koffie/thee buffet en soesjes

  • Aanvang met de Golfclinic van 2 uur, een unieke kennismaking met de Golfsport. U leert de basistechnieken van het golfen en u loopt 2 holes op de golfbaan onder begeleiding van een Professional.
  • Grillschotel Den Heikant: salade, frites, verse sausen en een Grillplateau met diverse soorten vlees gebakken uien en paprika.
  • 6       Consumpties naar keuze: bier, fris of 4 glazen wijn of speciaal bier.

Alleen mogelijk op reservering,  vanaf  6 personen
Prijs € 53,50 pp

 

Golfclinic, 3 gangen menu

Wij ontvangen u met een koffie of thee en soesjes

  • Aanvang met de Golfclinic van 2 uur, een unieke kennismaking met de Golfsport. U leert de basistechnieken van het golfen en u loopt 2 holes op de golfbaan onder begeleiding van een Professional.
  • 3 Gangen menu                                                                                                                                                                                                           –         Kopje soep met brood en boter                                                                                                                                                                      –         Hoofdgerecht, keuze vlees, vis of vegan                                                                                                                                                      –         Dessert van het huis

Alleen mogelijk op reservering,  vanaf 8 personen
Prijs € 47,50 pp

 

Graag vooraf reserveren  stuur een e-mail voor beschikbaarheid naar info@landgoeddenheikant.nl