BBQ & Grill verwennerij

BBQ & Grill verwennerij  € 32,50 per persoon

Stel je voor: een warme zomeravond met een zacht briesje wat door de bomen waait, de zon die langzaam ondergaat, uitzicht over de golfbaan en de zoete geur van gegrild vlees en gerookte zalm. Dit is het toneel voor een geslaagde avond met bijvoorbeeld familie, collega’s vrienden of het gezin.

Wij zullen u welkom heten op ons prachtig groene terras gelegen naast de golfbaan met parasols en gezellige verlichting. De grote buitenkeuken is ingericht met een grote green-egg en rookgrill. Bemand door ons team met ruim 15 barbecue ervaring om u de mooiste smaken te serveren.

Deze avonden zijn uitermate geschikt voor gezelschappen, verwen uw gasten en reserveer een mooie avond bij ons.

Wij verzorgen met veel plezier een heerlijke barbecue & grill voor u. Heeft u speciale wensen, van kreeft tot hele vis van de grill, alles kan. Wij denken graag met u mee.

Wilt u graag meer weten over hoe u een perfecte middag en/of avond kunt indelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons.

Het BBQ vlees en de huisgemaakte spiesjes, salades en sausjes worden bereid in onze eigen keuken.

 

Er zijn heerlijke gerechten van onze bbq & grill waarmee ons keuken team u graag verwent 😊

  • Verwennerij van vis & vlees
    Huis gerookte zalm – spiesje garnalen
  • Kip saté spiesje – BBQ worst – gemarineerd speklapje – spiesje varkenshaas – kipfilet – pulled porc – spare ribs – spiesje van procureur. Al het vlees wordt door ons zelf gemarineerd en bereid.
  • Diverse salades; Griekse salade – groene salade – rauwkostsalade met een frisse yoghurt dressing – rundvlees-, aardappel- en een fruitsalade
  • Satésaus – Gebakken uien – BBQ sausen, huis gemaakt
    knoflooksaus – cocktailsaus – paprikasaus – mayonaise
  • Lekkere frietjes
  • Let op Geef tijdig aan ons door als iemand van de gasten geen vlees, vis of graag Halal eet, dan kan ons keukenteam hier rekening mee houden!?

BBQ en grill verwennerij 2024

Interesse?

Voor uw jonge gasten: