Restaurant

Ons menu; eerlijk heerlijk eten

Onze keukenbrigade heet u van harte welkom en laat u graag genieten van onze eerlijke en heerlijke gerechten. Ons eten wordt met zorg en liefde bereid en dat proeft u!

We ontvangen u graag voor een heerlijke lunch op het terras. Zowel onze golfende gasten als wandelaars en fietsers die een mooie tocht door de Peel of door het mooie buitengebied van Aarle Rixtel maken zijn van harte welkom om bij ons buitengewoon te genieten.

Om te reserveren kunt u bellen naar 0492 550871 of een e-mail sturen naar info@landgoeddenheikant.nl. We horen graag wanneer we u kunnen verwachten!

Lunchen in Aarle-Rixtel

Alle dagen van de week bent u welkom van 12:00 tot 16:00 uur om te lunchen in Aarle-Rixtel.  Van een verse dagsoep met brood & boter tot een clubsandwich, salades of heerlijk belegd rustiek brood, u vindt het op onze lunchkaart.

Ook voor een zakelijke lunch bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u behoefte aan privacy, laat het ons even weten en wij reserveren een rustige tafel voor u.

Dineren

Van woensdag t/m zondag vanaf 17:00 uur is ons restaurant voor diner geopend. Salades, soepen, vis of gegrild vlees. We maken gebruik van mooie streekproducten, de zalm en eendenborst roken we bijvoorbeeld zelf.  Ons restaurant is op maandagavond gesloten.

U kunt naar wens à la Carte eten of u maakt een keuze van de kaart en stelt uw eigen 3 of 4 gangen menu samen.

Na een dag golfen of een van onze leuke activiteiten of misschien komt u van een wandel of fietstocht dan is er niets gezelliger dan samen aan tafel te schuiven om heerlijk te eten.

Landgoed d’n Heikant in Aarle-Rixtel denkt ook graag met u mee over de mogelijkheden voor een luxe BBQ of buffet met de heerlijkste gerechten voor uw familie- of vriendengroep. Vis, vlees en huisgemaakte salades, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Wildseizoen

15 oktober begint het wildseizoen. Onze chef geniet dan nog even van zijn welverdiende vakantie. vanaf 21 oktober kunt u bij ons komen genieten van heerlijke ambachtelijk bereide wildgerechten. Onze chef Martien Verbakel bereid met veel passie deze bijzondere gerechten voor u. Reserveer op tijd voor een bijzondere avond uit.

Allergenen & diëten

Wij merken een groeiende vraag naar dieetmaaltijden van verschillende aard. Zo wordt er steeds vaker gevraagd om glutenvrije of lactosevrije maaltijden of maaltijden die passen in een proteïne-dieet of geschikt zijn voor mensen met diabetes. Misschien volgt u een dieet zonder suiker, of eet u geen vlees of vis of misschien wel veganistisch.

Natuurlijk willen we daar rekening mee houden. Laat u het ons op tijd weten, dan bereiden wij iets lekkers voor u. Wij hebben hiervoor geen speciale menukaart, maar wij bespreken graag persoonlijk met u wat de dagverse mogelijkheden zijn.