Restaurant

Ons menu; eerlijk heerlijk eten

Onze keukenbrigade heet u van harte welkom en laat u graag genieten van onze eerlijke en heerlijke gerechten. Ons eten wordt met zorg en liefde bereid en dat proeft u!

We ontvangen u graag voor een heerlijke lunch of diner.  Zowel onze golfende gasten als wandelaars en fietsers die een mooie tocht door de Peel of door het mooie buitengebied van Aarle Rixtel maken zijn van harte welkom om bij ons buitengewoon te genieten.

Lunchen in Aarle-Rixtel

7 dagen in de week bent u 12:00 tot 15:00 uur om te lunchen bij ons in Aarle-Rixtel.  Van een verse dag soep met brood & boter tot ,een huisgemaakte saté, salades of een heerlijk belegd rustiek brood, u vindt het op onze lunchkaart.

Ook voor een zakelijke lunch bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u behoefte aan privacy, laat het ons even weten en wij reserveren een rustige tafel voor u.

Dineren

Van donderdag t/m zondag vanaf 17:00 uur is ons restaurant voor diner geopend. Salades, soepen, vis of gegrild vlees. We maken gebruik van mooie streekproducten, de zalmen roken we bijvoorbeeld zelf.  Ons restaurant is op maandag-, dinsdag-, woensdagavond gesloten.

U kunt naar wens à la Carte eten of u maakt een keuze van de kaart en stelt uw eigen 3 of 4 gangen menu samen.

Na een dag golfen of een van onze leuke activiteiten of misschien komt u van een wandel of fietstocht dan is er niets gezelliger dan samen aan tafel te schuiven om heerlijk te eten.

Landgoed d’n Heikant in Aarle-Rixtel denkt ook graag met u mee over de mogelijkheden voor een luxe BBQ & Grillverwennerij of buffet met de heerlijkste gerechten voor uw familie- of vriendengroep. Vis, vlees en huisgemaakte salades, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Allergenen & diëten

Wij merken een groeiende vraag naar dieetmaaltijden van verschillende aard. Zo wordt er steeds vaker gevraagd om glutenvrije of lactosevrije maaltijden of maaltijden die passen in een proteïne-dieet of geschikt zijn voor mensen met diabetes. Misschien volgt u een dieet zonder suiker, of eet u geen vlees of vis of misschien wel veganistisch.

Natuurlijk willen we daar rekening mee houden. Laat u het ons op tijd weten, dan bereiden wij iets lekkers voor u. Wij hebben hiervoor geen speciale menukaart, maar wij bespreken graag persoonlijk met u wat de dagverse mogelijkheden zijn.