Openingstijden

Maandag 1 juni, vanaf 12 uur mogen wij weer gasten ontvangen.
We hebben ons restaurant en terras zo ingericht dat u gezellig en op een veilige manier kunt genieten.
Binnen mogen we maar 30 gasten ontvangen. Wil je daarbij horen, reserveer dan op tijd.
Het Landgoed beschikt ook over een groot terras waar we onbeperkt gasten kunnen ontvangen. Er staan enkele mooie windschermen zodat ook prima op een mooie avond buiten kunt dineren.
Bij de entree hebben we buiten een wastafelunit gemaakt waar u de handen kunt wassen voor u het terras of het restaurant betreed. Hier wordt u ontvangen door een van onze medewerkers voor een triage gesprekje.
Heeft u klachten (hoesten, niezen, benauwd of koorts, ) dan kan de reservering helaas niet doorgaan. We ontvangen u dan graag op een ander moment. Zo kunnen we een veilige omgeving creëren voor onze gasten en onze medewerkers .

We vragen u wel om op de gereserveerde tijd aanwezig te zijn. Bent u er na kwartiertje zonder bericht nog niet, dan kunnen wij uw tafel weggeven aan de volgende gast.

 

Graag tot snel!

Jos en Rita Vogels

Team Landgoed d’n Heikant

 

Clubhuis/Restaurant/Terras

Genieten op ons heerlijke terras of sfeervolle restaurant.

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 10:00 uur voor een lekker kopje koffie of heerlijke cappuccino met gebak. Voor lunch bent u welkom v/a 12:00 tot 16:00 uur. En voor het diner ontvangen wij u v/a 17:00 uur.

Als u nog niet heeft gereserveerd voor het diner kunt u tot 19:00 uur binnenlopen en als er tafel vrij helpen wij graag.