Openingstijden

 

Clubhuis/Restaurant/Terras

Genieten in ons sfeervolle restaurant of met mooi dagen op ons heerlijke terras.

Momenteel kunnen wij alleen reserveringen aannemen voor gezelschappen van maximaal 4 personen aan 1 tafel, we kunnen naar wens meerdere tafels voor u reserveren. In het restaurant en in de serre kunnen wij 30 gasten plaatsen.

Bij de entree hebben we buiten een wastafelunit gemaakt waar u de handen kunt wassen voor u het terras of het restaurant betreed.
Heeft u klachten (hoesten, niezen, benauwd of koorts, ) dan kan de reservering helaas niet doorgaan. We ontvangen u dan graag op een ander moment. Zo kunnen we een veilige omgeving creëren voor onze gasten en onze medewerkers .

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 10:00 uur voor een lekker kopje koffie of heerlijke cappuccino met gebak. Voor lunch bent u welkom v/a 12:00 tot 16:00 uur.

Voor het diner ontvangen wij u v/a 17:00 uur, alleen op maandag en dinsdagavond is het restaurant gesloten!

Als u nog niet heeft gereserveerd voor het diner kunt u tot 19:00 uur even bellen en als er tafel vrij helpen wij graag. We hebben ons restaurant en terras zo ingericht dat u gezellig en op een veilige manier kunt genieten.

We vragen u wel om op de gereserveerde tijd aanwezig te zijn. Bent u er na kwartiertje zonder bericht nog niet, dan kunnen wij uw tafel weggeven aan de volgende gast.

 

Graag tot snel!

Jos en Rita Vogels

Team Landgoed d’n Heikant